In 2014 gaat televisiezender VIER weer op zoek naar de Slimste Gemeente van Vlaanderen. Het gemeentebestuur van Grobbendonk wil die titel natuurlijk binnenhalen en vaardigt daarom graag het slimste duo uit onze gemeente af. Op vrijdag 4 oktober wordt om 19.00 uur een preselectiequiz georganiseerd in gemeenschapscentrum De Volle Vaart (Vaartkom 6, Grobbendonk) .

Ben je een inwoner van Grobbendonk? Heb jij een brede algemene kennis en hou je van quizzen? Zie jij het wel zitten om de Grobbendonkse vlag te verdedigen op tv? Zoek dan een quizpartner van het andere geslacht (een ploeg bestaat uit 2 personen, man en vrouw) en schijf je in! Inschrijven doe je vóór 27 september a.s. via deslimstegemeente@grobbendonk.be. Deelname is gratis!
 
De winnende ploeg wordt eind oktober verwacht voor de preselecties in Brussel. De ploegen die als beste uit die preselecties komen, gaan door naar de opnames in 2014.  In het tv-programma worden de quizploegen aangevuld met de burgemeester van hun gemeente.
 
De winnende gemeente mag zich een jaar lang de ‘Slimste Gemeente van Vlaanderen’ noemen. Quiz jij ons mee naar de slimste gemeente?